Friday, October 14, 2011

Villaa ylle

Syksy etenee kovaa vauhtia ja ulkona ilmat vain viilenevät. Neuloin tulevan talven kylmyyttä vastaan kummipojalle villahaalarin.

IMG_9401

Kävi ilmi, että yli yksi vuotiaat eivät käytä villahaalareita, mikäli ohjeiden tekijöitä on uskominen. Tässä piti siis hieman soveltaa. Saattaa olla, että vartalo-osa jäi hieman liian lyhyeksi, mutta eiköhän sen pidentämiseen löydy muutama kikka tarpeen vaatiessa. Gjestalin Maijaa tähän haalariin upposi lähemmän 400 grammaa.

Neuloin myös uuden pipon. Väri on sen verran voimakas, että pojan kyllä erottaa kauempaakin.

IMG_9407

Malli:Bobbles
Puikot:3,5mm
Lanka:Handun BFL-villalanka

Malli tässä pipossa on sen verran veikeä, että näitä saattaa valmistua muutama enemmänkin lapsille.

6 comments:

Maija said...

Onpa hieno villa-asu pienellä miehellä :) Ihmettelen kans samaa, että miksei tosiaan löydy haalarin ohjetta yli vauva- ikäiselle. Ajattelis että tuohan on maailman kätevin vaate naperolle.

Hannaliini said...

Ihana haalari! Minulla on Ulla Huhtalan Lastenneuleita-kirja, siinä on isompiakin kokoja villahaalariin, vieläpä ihana pyörönä tehtävä ohje. Jos kirjaa ei löydy ja tarvitset ohjetta, pistä sähköpostia, niin lähetän sinulle kopion tuosta.

emmesyys said...

Oi että, ihana. Kattelen aina tätä sun blogia ihan ihmetyksen vallassa: miten joku osaa. Mulla on ollut jo monen vuoden projekti että opettelisin kutomaan, mutta se on aina jäänyt. Ja keskiviikkona opettelin! Ja nyt osaan peräti oikeeta ja nurjaa ja olen tähän ihan koukussa ja voi, niin hurjan ylpeä. :DD Tiiätkö jotain semmoista kivaa paikkaa Helsingistä, keskustasta aikalailla mieluusti, mistä saisi lankoja? Ihan siis joku peruspaikka käy, mutta mun ei ole ennen ollut tarpeellista etsiä niin... :)

Hepuli said...

Aivan ihanat! Haalari, pipo ja malli :)

Emma said...

No nyt pysyy varmasti kummipoika lämpimänä! Pirtsakka väri pipossa :D

ArualMaria said...

Pirteä haalari. Tykkään erityisesti tuosta piposta! Mahtava vihreä.