Friday, October 21, 2011

Toiset tuplat

Mikon sukuun syntyi muutama viikko sitten ihanaiset kaksostytöt. Minä olin hieman ennakoinut tulevaa ja virkkasin tytöille omat peitot. Malliksi valikoitui tuttu peittomalli.

IMG_9323

IMG_9318

IMG_9309

Lankana käytin jälleen Dropsin Karismaa, se on mielestäni hyvä lanka varsinkin näihin peittoihin. Lämmin ja pehmeä, värejä löytyy useita. Tätä mallia on kyllä mukava virkata ja pinnasta tulee tiivistä, ei mene tuulikaan helposti läpi. Muuten virkkasin samat värit samaan järjestykseen, mutta reunat huolittelin eri värisillä kiinteillä silmukoilla.

Samaan pakettiin sujahti myös kaksivuotiaalle isosiskolle jotain pehmeää.

IMG_9369

IMG_9370

IMG_9372

Näihin sympaattisiin eläinhahmoihin löytyy mallit täältä. Näitä oli melko hauska suunnitella ja ommella, ei varmasti jää tähän ainoaan kertaan. Näistä kyllä huomaa, että olin ensimmäistä kertaa liikkeellä lelujen maailmassa, jälki on toisinaan vähän sinnepäin, mutta olen lopputulokseen silti enemmän kuin tyytyväinen. Seuraavalla kerralla tietääkin jo paremmin, mitä ongelmia välttää ja kuinka edetä eteenpäin.

Muistin myös perheen äitiä, Mikon siskoa, ja tämän miestä.

IMG_9384

Perheen äidille valmitui tutulla Ishbel-mallilla huivi. Näitä pitää ehkä neuloa vielä yksi, ihan itselleni omaksi. Malli kun on juuri sopivan kokoinen kaulaan kietaistavaksi. Lankan tässä oli upea Hopeasäikeen peruslanka, en voi kuin suositella. Värit oli mitä kauneimmat ja kaupan palvelu erinomaista.

Ja perheen isälle valmistui myssy, jollaista minulta taidettiin toivoa lähemmäs vuosi sitten.

IMG_9195

Mallina oli Jared Floodin Habitat. Voi kun kaikki ohjeet olisivat yhtä selkeästi kirjoitettuja, sen avulla pipo valmistui kuin hujauksessa.

8 comments:

Nna said...

Sinä se olet sitten ahkera. Täällä vain kateellisena katselen.

intsu said...

Voi hyvä tavaton kuinka ihanan blogin löysin! Oikein koko perhe sai lahjaksi niin taidokkaita töitä! Aivan mykistyn. Kyllä olet ahkera ja hyväsydäminen tyttö!

Hannaliini said...

Kerta kaikkiaan upeita (ja suuritöisiä) lahjoja olet tehnyt!!! Toinen toistaan ihanampia!

Emma said...

Mahtavat lahjat! Huivin väri on upea :) Mistä tuon peittomallin löytäisi?

-maria- said...

Onpa runsas onnittelupaketti! Kauniita käsitöitä.

Laura L said...

Oletpas ollut ahkera! Tosi kivoja ja kauniita juttuja ihan kaikki! :)

hillanen said...

Jälleen ihania, jokainen.

ArualMaria said...

Ihan hurjan kiva lahjasetti taas kerran! Tuo peittomalli on kyllä hauska, ja ihanaa, että jaksoit lahjoa myös lapsosten äitiä ja isää.