Thursday, April 7, 2011

Toistoa

Neuloin syksyllä kummipojalle makuupussin ja se paljastui todella käyttökelpoiseksi neuleeksi. Piti sitten neuloa toinenkin, ihanaiselle veljentytölle tällä kertaa.

IMG_8558

Malli:Drops
Lanka:Merino extra fine, 500 grammaa
Puikot:4mm

Tämän neuleen kohdalla tapahtui tuotekehittelyä ja tein ohjeessa vinkatun reijän jotta neuletta voi käyttää myös turvaistuimessa. Muuten mentiin samoilla linjoilla kuin viimeksikin.

IMG_8576

Edellisen postauksen tunika sujahti paremmin veljeni vaimon päälle joten hän sai sen. Olen oppinut, että jos neuleessa jokin virhe ottaa silmään, niin kaappiin se jää eikä pääse käyttöön. Enkä kuitenkaan viitisinyt lähteä purkamaan koko tunikaa vaan päästäkseni neulomaan kädentiet uudestaan. Pitänee neuloa itselleni vielä samanlainen, jos nyt keskittyisi kokoon vähän tarkemmin. Ja eikös se ole niin, että kolmas kerta toden sanoo.

6 comments:

Hannaliini said...

Upea makuupussi ja varmaan tosi käytännöllinen sen turvakaukaloreiänkin ansiosta!

ArualMaria said...

Hieno ja varmasti käytännöllinen makuupussi! Siinä pienokainen ottaa monet lämpimät unet. Kiva, että tunikalle löytyi onnellinen omistaja, sillä harmi sitä on jättää kaapin nurkkiin lojumaan. :)

Riikka said...

Alin kuva aivan ihana:) Ja oon kade tosta T:n saamasta neuleesta. Mä ihmettelin ensin että mikäs reikä pussissa on kunnes tajusin että turvavyötä varten. Vähänkö fiksua!

Hepuli said...

Aivan ihana pussukka! Ja tuo edellisen postauksesi tunika on ihan mieletön! Respectiä että jaksaa noin pitkän neuleen tikuttaa noin pienillä puikoilla, mulla olis menny herrrrmo :)

Emma said...

Kaunis pussi, ja on kyllä kätevän monikäyttöinen!

Taru said...

Joo, eikös vaan olekin aika ihana neule ja ihana makuupussi :) Molemmat olleet kovassa käytössä! Makuupussi on kerännyt kovasti kehuja vauvapiireissä :) Että kiitosta vaan tädille!