Sunday, May 15, 2011

Se kuuluisa huopatossutehdas

Neuleet ovat olleet viimeaikoina hieman taka-alalla, kun vähän toisenlaiset käsityöt ovat syöneet aikaa. Sain juuri viimeisteltyä ensimmäisen vuoden apuvälinetekniikan opintoja, melko uskomatonta. Vuosi meni kuin siivillä ja olen todella tyytyväinen, että viimein löysin oman alani. Nyt olen taas pikkuhiljaa ottanut puikkoja käteen ja pistänyt silmukoita puikolle, mutta opintojen ohessa valmistui muutama pikkutyö.

IMG_8667

Virkkasin mummulle uudet huopatossut äitienpäiväksi.

IMG_8673

Mikolle virkkasin sisustukseen sopivat tossut. Edelliset tohvelit palvelivat neljä vuotta kunnes kuluivat puhki.

IMG_8596

Ystävälle valmistui tuttu Ishbel-huivi Malabrigon sukkalangasta. Lanka oli sen verran mukavan tuntuista, että sitä on ehkä hankittava vähän lisää neulottavaksi.


4 comments:

Steve Finnell said...

you are invited to follow my blog

hanna_h said...

Päädyin tänne blogikommenttisi kautta ja nyt ihmettelen vain, miksi en ole aiemmin löytänyt blogiasi. Ehdottomasti lukulistalle, upeita töitä! :)

Malli said...

Otin omasta blogistani seuraavan ja täällä ollaan! Hienoja töitä. Juutuin tuohon tossulankaan, mistä teet, kun tossut kestää kauan. Mulla on yhdet paljon pidetyt kans useamman vuoden vanhat, jotka on Kauhavan kangas-Aitan Melliä.
Monet joulutossut on kuulema jo tammikuussa puhki.

essi said...

Hei Malli!
Tossut ovat Novitan Huopasesta kaksinkertaisena virkattu. Kestävyys vähän tuurihommaa, toisilla kuluu nopeammin, toisilla kestää kauan. Meillä tossut ovat ainakin käytössä kestäneet hyvin :)