Sunday, April 3, 2011

Still light

Oho, neuloin itselleni.

IMG_8531

Malli:Still Light Tunic
Lanka:Drops Alpaca, vähän vajaa 500 grammaa
Puikot:2,5mm; 3mm

IMG_8527

Neuloin samaisen tunikan siskolleni jouluksi ja siitä asti olen halunnut samanlaisen myös itselleni. Menin vaan vähän kikkailemaan kaarrokkeen kanssa ja tuloksena oli hieman liian isot kädentiet. Tämä on taas asioita mitä kukaan muu ei todennäköisesti huomaa, mutta itse en näe mitään muuta. Saattaa ollakin, että tämä tunika löytää kodin jonkin muun luota. Vielä en ole tosin luovuttanut, olen ahkerasti pitänyt tunikaa päälläni, kaarrokseesta huolimatta. Tämä tunika lämmittää nimittäin mukavasti takin alla, mutta ei ole sisätiloissa yhtään liian kuuma vielä.

IMG_8532

Ja koska kevät näyttää tutun harmaalta, pistin puikoille vielä toisen tunikan itselleni. Siitä lisää myöhemmin, syksyllä viimeistään.

7 comments:

hillanen said...

Ihana Still Light! Harmi että kaarroke ei ole niin mieleinen siulle :( Tiiän kyllä tunteen, kun joku vaan vaivaa ja vaivaa neuleessa, vaikkei sitä kukaan muu huomaisikaan, niin itteä vaivaa..

Tiina said...

Oooo! Aivan valtavan nätti - sekä tunika, että sinä ja tunika ja sinä yhdessä. :) Ja tosiaan, minun mielestäni liian suurista kädenteistä ei kyllä ole tietoakaan.

ArualMaria said...

Voi, se on tyylikäs! Pidä vain itselläsi! :) Ei siinä näytä kyllä olevan mitään vikaa.

Teikku said...

Sopii tosi hyvin tuo tunika sinulle. :) Älä anna poies!

Emma said...

Aina yhtä kaunis tämä malli, harmaanakin tyylikäs :)

Sanna said...

Ihana neule!

Anonymous said...

Hirmuisen kaunis neule!!