Sunday, September 2, 2012

Viholliseni

On kaksi asiaa joita en mielelläni neulo, sukat ja lapaset. Yhden sukan neulominen menettelee, mutta sen toisen neulominen tökkii  ja tuntuu puuduttavalta. Ja lapaset, jos niitä kaksi valmistuu niin viimeistään peukaloiden kohdalla alkaa usko loppua. Kesällä ylitin itseni ja neuloin sukkia, kaksin paria, neljä kappaletta. Hyvä minä!
IMG_0320

Malli:Petäjä-sukat
Lanka:Mokkasukka
Puikot:2,25mm

Nämä sukat valmistuivat lahjaksi veljeni vaimolle. Tein samlla mallilla isälle sukat keväällä enkä usko, että nämä jäävät viimeisiksi tällä mallilla. Valmista tuli melko nopeasti ohuista puikoista huolimatta, ei jäänyt mitään pahoja sukkatraumoja.

Toiset sukat neuloin akuuttiin tarpeeseen Mummuni muutti vuosi sitten uuteen kotiin ja siellä vetää lattian tasolla, mummulla on sukat jalassa kesälläkin.

Untitled


Malli:Dropsilta
Lanka:Louhittaren luolan Sampo
Puikot:4,5mm

Untitled

Paksua lankaa ja paksut puikot, ei myöskään pahoja sukkatraumoja jäänyt. Lanka oli uusi tuttavuus ja ihanaa neulottavaa, varmasti lämpimät ja toivottavasti myös kestävät sukat.

7 comments:

Lotta said...

Kivoja sukkia olet tehnyt, varsinkin nuo polvisukat on tosi nätit :).

iikku said...

Mä kärsin ihan samasta yhden sukan sybdroomasta mut nyt oon tehnyt jo muutamat sukat...juuri aiheesta kirjoittelin omassakin blogissa! Mut ihania polvisukat varsinkin!

berenike said...

Ihania sukkia! Mielettömän upea sävy noissa pitkissä sukissa!

Maritta said...

Kauniita sukkia! Tuo petäjä on kyllä mainio mulla on jo kolmannet puikoilla :D

Hannaliini said...

Ihania sukkia! Itse tykkään sukkien tekemisestä, mutta ne lapasten peukalot... mur! Polvisukkia tosin en ole vuosiin rohjennut edes yrittää.

ArualMaria said...

Jee, hyvä sinä. :) Nuo palmikkosukat on tosi kauniit ja petäjä on aina hyvä malli.

anniveikko. said...

Tuo on niin tuttua! Mulla on useita parittomia sukkia ja lapasia. Into vaan lopahtaa niin helposti sen ensimmäisen jälkeen. :)