Saturday, September 22, 2012

Ennakointia

Neuloin tämän itselleni jo keväällä, syksyä ajatellen.
 
Malli:Splash of blue
Lanka:Cascade Eco+, vajaa kaksi vyyhtiä
Puikot:5,5mm

IMG_0193

Ihan kivahan tästä tuli ja käytössä on ollut. Mutta silti, totesin, että paksummat langat eivät ole minua varten. Tämäkin on liian kuuma sisällä käytettäväksi, hitusen liian paksu takin alle ja hieman liian kylmä ihan pelkkänä takin korvikkeena. Neuleen käyttöaika on siis melko suppea, olen käyttänyt lähinnä aurinkoisina syyspäivinä, jolloin tuulta tai sadetta ei ole ollut pahemmin näkyvillä. Mutta neuloin sentään itselleni! Ja jotain mikä on teoriassa ihan onnistunut ja istuva neule. Seuraavan villatakin kyllä neulon itselleni ihan niillä kolmosen puikoilla.


11 comments:

Hannaliini said...

Tosi kaunis tuo ainakin on, mutta harmi tietysti, jos käyttöä on vain vähän.

Maija said...

Mun mielestä näyttää ihan täydelliseltä <3

iikku said...

Kaunis =) Mulla on sama ongelma coffe tunican ja aidezin kanssa et sisällä on kuuma ja ulkona ei tarkene kun joskus harvoin. Kun täällä oli tosi kylmiä talvipäiviä viime talvena niin silloin tuli käytettyä. Mut siis kaunis ja ihana takki siitä huolimatta!

Neulisti said...

Täällä valmistuu aina niin kauniita neuleita!

Usimarjaana said...

Jospa talvesta tulee kylmä, uskoisin tuon olevan käytössä silloin? On nimittäin erittäin ihana tuo! Ah suorastaan! :)

berenike said...

Todella kaunis! Nythän tulee kuulemma ärhäkkä talvi, niin toihan on omiaan siltä suojautumiseen!

Heidi said...

Kylläpä se on kaunis. Sopii sinulle loistavasti! Palmikot ovat upeat, eli jo ihan niiden takia kannattaa hyödyntää kaikki käyttömahdollisuudet :) .

Emma said...

Upea! Väri on just eikä melkein nam :D

Laitat sen sitten päälle kun ulkona on 30 pakkastastetta ;)

ArualMaria said...

Oi, se on kaunis! Harmi, jos ei vain ole oikein käytännöllinen. Toivottavasti tulee lisää sellaisia kuulaita syyspäiviä tai talvella kauniita talvipäiviä, jotta takki pääsisi usein käyttöön!

Anna said...

Tosi kaunis villatakki! Mä olen todennut saman noista paksummista villatakeista. Enää en neulo itselleni takkeja kuin ohuesta sukkalangasta tai vastaavasta. Vie enemmän aikaa, mutta siten lopputuloksia tulee käytettyä.

tiinaf said...

Oi, minustakin on niin kaunis!!!