Saturday, December 25, 2010

Pakettien kääröistä, osa 1

Tänäkin jouluna monen paketti oli pehmeä ja nyt on viimein aika paljastaa mitä joulupajalta valmistui.

IMG_6821

Isä sai kaipaamansa ohuet villasukat. Mallina oli tänä vuonna sarjatuotannossa ollut Gentleman's Fancy Sock ja lankana Shepherd Sock Multi joka muistutti väritykseltään etäisesti Reino-kissaa.

IMG_7954

Kummisedälle valmistui sukat samaisella ohjeella, Nallesta neulottuna. Tein vähän pidemmät varret, maalla kaipaa aina vähän lisää lämpöä.

IMG_7950

Kummitädille valmistui virkatut huopatossut Novitan Huopasesta. Kummini kaipaili jo kesällä lämpimiä tossuja kotiin ja muistin tämän tutun mallin. Tein näitä aikoinaan niin monet kappaleet, että ohje tuli ulkomuistista.

Lapsuuden ystäväni vanhemmat jäivät tänä vuonna eläkkeelle ja muuttivat samalla pääkaupungista maaseudulle. Ajattelin muistaa heitä myös lämpimin sukin.

IMG_6721

Ystäväni isälle valmistui vielä yhdet sukat tutulla ohjeella, lankana näissäkin oli Novitan Nalle.

IMG_6735

IMG_6731

Ystäväni äidille, myös entiselle perhapäivähoitajalleni, valmistui Nutkinit Cascaden Heritagesta. Malli oli hauska ja helppo, näitä tulee varmasti neulottua muutama lisää tulevaisuudessa. Lankana Heritage oli uusi tuttavuus ja tulen varmasti käyttämään tätä lankaa uudestaan. Lanka on ihanan pehmoista ja ohutta ja värejä löytyy monia. Itseasiassa neuloin toisenkin lahjan jo Heritagesta, mutta siitä lisää myöhemmin.1 comment:

Rajaton said...

gyyyh! mäkin haluan kauniita villasukkia :(