Monday, December 27, 2010

Huiveja ystäville

Usein käy niin, että kun kyselen ystäviltä lahjatoiveita on vastaukset melko ympäripyöreitä. Tänä vuonna toivottiin jotain vihreää, jotain sinistä, ei pipoa, jotain kivaa sekä ei mummosukkia. En ole varma mitä mummosukat on, joten ystävät löysivät paketeistaan huiveja ja vielä toiveväreissä.

IMG_6716

Ensin valmistui tuttu Muir. Tässä oli aika kullannut muistot, aloittaessani olin varma, että tämä oli ihan helppo nakki neuloa, mutta ei se ihan niin mennytkään. Toistoa riitti ja kuvio vain jatkui ja jatkui. Onneksi lopussa taas kiitos seisoi, venytyksestä paljastui kaunis ja kevyt huivi, aivain ihana lahja ihanalle ystävälle. Lankana tässä oli Malabrigon Lace, täydellinen valinta. Huiville tuli melkoisesti kokoa, mutta painoa vain 100 grammaa.

IMG_6809

IMG_6756

Seuraavaksi valmistui Echo Flower Dropsin alpakasta. Malli oli mielenkiintoinen neuloa, silmukoissa oli vaihtelua muihin malleihin verrattuna. Tästä tuli kovasti mieleen Laminaria. Huivi oli ennen venytystä rumin mytty mitä on koskaan nähty ja vähän epäilin, että oliko silmukat menneet ihan oikein. Onneksi pingotus teki taas tehtävänsä, huivi aukeni ihan oikean näköiseksi.

IMG_6711

Järjestimme myös ystäväni kanssa neulojien jouluvaihdon. Neuloin Teikulle Anniksen ohuesta Pirkkalangasta ja laitoin pakettiin mukaan hieman sukkalankaa ja hyvää teetä. Ja minkä paketin sainkaan itse, sieltä paljastui ihanat neulotut kynsikkäät, pehmoista pitsilankaa, suklaata ja itsetehtyjä silmukkamerkkejä. Olin ihan otettu, aivan mahtava paketti. Ensi jouluna on ehkä pakko vaihtaa paketteja uudemman kerran!

6 comments:

hillanen said...

Aivan upeita huiveja. Aivan erityisesti Muir.

Tiina said...

Oi että! Niin kauniita huiveja.

Tui said...

Aivan ihania! Mun tarvii selvästi hankkiutua sun kaveriksi. :P

Teikku said...

Ihania huiveja ja Annis oli kyllä nappi valinta. :)

Ensi vuonna uudestaan!

Tellu said...

Upeita lahjoja olet antanut läheisillesi, aikaa niiden tekemiseen on kyllä tarvittu.

ArualMaria said...

Hyvää uutta vuotta! Ihania huiveja olet värkännyt, siinä on ollut hommaa!