Wednesday, April 22, 2009

Coffee tunic

Veljeni parempi puolisko täyttää vuosia kesäkuussa ja minä olin superennakoija. Lahjoin jo nyt.

Coffee tunic

Malli:Coffee tunic
Lanka:Novita Nalle, 420 grammaa
Puikot:3mm

Aloitin tämän tekemisen jo tammikuussa, ajattelin antaa itselleni aikaa tekemiseen sillä epäilin kyllästyväni toistuviin palmikkokiertoihin.
Ja puolessa välissä iskikin turhautuminen ja pinna oli palaa. Mutta ei malliin vaan palmikoiden apupuikkoon. Se oli aina kadoksissa kun oli seuraavan palmikkokierron aika. Jos sohva ei ollut imaissut sitä syvyyksiinsä niin kissa oli kuljettanut sen toiselle puolelle asuntoa. Hetki googlettamista, monia harjoituskertoja ja hop, opin tekemään palmikon ilman apupuikkoa. Innostuin siitä niin, että tunika oli hetkessä valmis ja uudet palmikkokuviot vilisevät jo mielessä.

Coffee tunic

Malli oli muutenkin mukavaa kudottavaa kaikkien pitsihuivien ja muiden keskellä. Tälläinen olisi itsellekin kiva, vaikuttaa hyvältä neuleelta kevääseen takin alle laitettavaksi. Lämmittää mukavasti, mutta ei ole tukalan kuuma.


4 comments:

Maiju said...

Juup.. kyllä siinä aukee uusi maailma, kun voi jättää apupuikon poijes :) Itelleni BayerischeSocks oli sellanen virstanpylväs, jolloin oli pakko opetella. Kaunis neule!

Lettu said...

Oi, kaunis palkmikkotunika !
Viime syksynä minäkin opettelin palmikonkierron ilman apupuikkoa ja alkoipa elämä hymyillä ja vallan hullaannuin palmikoihin :)

Taru said...

Tää on kyllä ihana lahja, kiitosta vaan taas :)

Anonymous said...

Moikka Esteri,

Hienolta näyttää. Tostahan vois tehdä mekonkin :).

/anna