Tuesday, May 31, 2016

Yhdet ohuet sukat, kiitos!


Siinä vastaus, kun kysyy isältä, että mitä hän haluaisi syntymäpäivä/isänpäivä/joululahjaksi. Hän käyttää villasukkia läpi vuoden ja ohuet sukat nyt vaan on parhaat sukat.

Untitled 

Lanka:Araucania Ranco Solid ja Novita Pikkusisko
Puikot:2,5mm

Näitä sukkia oli tuskaisa neuloa. En oikein tiedä, että tökkikö näissä lanka vai malli vai lanka ja malli, mutta nämä eivät tuntuneet valmistuvan millään. Sinäänsä harmi, sillä tämä malli sopisi hyvin pätkävärjätylle langalle.

Untitled 

Lanka:Regia silk 4-ply
Puikot:2,25mm

Nämä sukat valmistuivat taas yhdessä hujauksessa. Valitsin näihin silkkilangan, jotta sukat olisivat vähän viileämmät käyttää kesällä. 

Untitled 

Lanka:Araucania Ranco Solid ja Wollmeise 80/20 Twin
Puikot:2,25 mm

Näihin sukkiin neuloin resorit ja kantapäät yksivärisellä langalla, jotta sain liukuvärjätyn langan riittämään muuhun sukkaan. Sukkien mallikuvio on Nancy Bushin Knitting vintage socks kirjasta, mikä on ollu minulla ahkerassa käytössä. Kirjasta löytyy kivoja ja simppeleitä mallikertoja ohuisiin sukkiin, tykkään.

1 comment:

Nasti said...

Komioita sukkia! Mä teen myös lähipiirin miesväelle sukkia säännöllisin väliajoin mutta onneksi kaikilla heistä on vain 42 koon jalat ettei tunnu niin pitkäveteiseltä. Sillä miehillehän pitää yleensä tehdä miesväriset. Eli tylsät omaan makuuni.