Sunday, July 8, 2012

Raitoja


Nyt on ensimmäistä kertaa tänä kesänä niin kuuma, että ei voi neuloa, lanka takkuaa käsissä ja keskeneräinen neule lämmittää sylissä liikaa. On siis hyvää aikaa esitellä valmiita neuleita.
Untitled

Lanka:Sublime Cashmere Merino Silk DK
Puikot:4mm

Lanka oli Hulluilta päiviltä löydettyä, pehmeää kuin mikä. Mutta ei käytössä mitään kovin kestävää, neule nukkaantui melko nopeasti. Ohje oli myös tuttua Novitaa, pääsi neulomaan monia saumoja... Veljentytölle neule kuitenkin sopi täydellisesti, siinä on hyvä pistää viilettäen leikkipuistossa. 

Toinenkin raitaneule valmistui ihanaiselle veljentytölle.
IMG_0257 

Malli:Nova
Lanka:Geilsk 3 ply Bomuld og uld 
Puikot:3mm
  IMG_0263

Nähtyäni tämän mekon ohjeen tiesin, että tämä on neulottava. Plussaa ohjeelle myös saumattomuudesta, pyöröpuikoilla neule valmistui kuin itsestään televisiota katsoessa. Langaksi valikoitui uusi tuttavuus, joka oli puoliksi villaa ja puoliksi puuvillaa. Melkoisen ihana lanka, varsinkin näin Suomen ilmastoon. Tätä tulee varmasti neulottua toistekin. 

7 comments:

Kesänaapuri said...

Tosi hienosti sopii yhteen noi villatakin värit! Jostain syystä en saanut ohjeen linkkiä auki, sanoo vaan että not found?

Tiina said...

Ovatpa suloisia, molemmat neuleet. :)

Maritta said...

Raidat on niin ihania ja niin ovat molemmat nämä raitatyöt! Tuo Nova kovasti kutkuttaa itseäkin mutta kun vaan ehtis jossain välissä.

Hannaliini said...

Aivan ihania neuleita taas! Novan ohje oli ihan pakko tulostaa heti - jospa sen ehtisi vaikka joskus neuloakin :)

Emma said...

Suloisia neuleita, Nova varsinkin :) Jono kasvaa...

ArualMaria said...

Tuo Nova on mullakin jonossa, mutta ihania molemmat. :)

berenike said...

Ihanan raikkaita raitoja :)