Tuesday, January 3, 2012

Huiveja ja vähän muuta

Joulun paketteihin sujahti myös nämä neuleet.

IMG_9670

Malli:Revontuli
Lanka:Aade Lõng Artictic 8/2
Puikot:5mm

Sisko saa nykyään seistä paljon pihalla lapsen leikkiessä. Tämä huivi on hyvä varustus talven kylmyyteen, lämmin ja siskon toiveväreissä. Kaveriksi neuloin mätsäävän pipon.

IMG_9675

Malli:Rikke Hat
Lanka:Novita Wool Sävy
Puikot:3mm ja 4mm

Pipo näytti valmistuttuaan liian isolta pannumyssyltä. Mutta kuin ihmeen kaupalla, se oli juuri sopiva. Nyt ehkä uskaltaa neuloa muutaman lisääkin samalla mallilla.

IMG_9626

Malli:Winter Wheat Cowl
Lanka:Cascade 128
Puikot:7mm

IMG_9631

Malli:Winter Wheat Legwarmers
Lanka:Cascade 128
Puikot:7mm

Ystäväni toivoi säärystimiä joululahjaksi, minä neuloin setin. Paksulla langalla tuli valmista nopeaa. Olin muuten ensimmäinen tuubikaulaliina minkä neulon. Voisin neuloa itsellenikin.

IMG_9606

Malli:Hitchhiker
Lanka:Hopeasäie Basic
Puikot:4mm

Tämä valmistui veljen vaimolle. Tämä oli täydellinen teevee-neule, toisin välistä meinasi usko loppua, kun lankaa vain riitti ja riitti. Mutta mikäs siinä tosin, Hopeasäikeen lanka oli uskomattoman väristä, kuva ei todellakaan tee oikeutta langan väreille. Tätä on hankittava taas lisää.

IMG_9599

Malli:Lyydian lämmittimet
Lanka:Drops Nepal
Puikot:6mm

Järjestimme Teikun kanssa neulojien jouluvaihdon. Itse neuloin pakettin muhkean kaulurin ja sujautin pakettiin myös lankaa ja suklaata. Sain aivan ihanat sukat Teikulta lahjaksi, laiskana sukan neulojana olin kovin otettu sukista, istuivat jalkaan täydellisesti. Ja muistihan Teikku minua myös langalla ja suklaalla. Ensi vuonna taas uudestaan!

6 comments:

Sokkopöllö said...

Aivan ihania neulomuksia taas! Oot sää kyllä aikaansaava!

Tiina said...

Täällähän on vaikka ja mitä ihanuuksia! Tommosen Rikke-pipon mäkin haluaisin puikoille, näyttää niin ihanan lämpimältä ja rennolta.

ArualMaria said...

Kaikki nämä on ihania, olet kyllä hurjan tuottelias! Mutta eniten tykkään tuosta sun siskon revontuli-setistä.

Hannaliini said...

Oih ja voih, olen ollut blogipimennossa muutaman viikon ja mitä ihanuuksia tänne onkaan sillä välin ilmestynyt! Uskomattoman upeita joululahjoja olet tehnyt!

Emma said...

Valtavan hienoja joululahjoja taas, varsinkin revontuli-piposetti! Siun läheiset on onnekkaita :)

Satu said...

Oi! Paljon ihania, kauniita töitä!