Wednesday, December 28, 2011

Paketti Orivedelle

Kummeille paketoin huivia ja pipoa.

IMG_9563

Malli:Peaks Island Hood
Lanka:Drops Nepal, 300 grammaa
Puikot:6mm

IMG_9560

Huivi vaikutti varsin näppärältä, sitä voi käyttää kaulaliinana, mutta myös nostaa pään päälle suojaamaan viimalta. Napit pitävät huivin paikallaan ja sitä voi käyttää takin päälläkin. Ainoana murheena oli tehdessä hieman epäselvä ohje. Aina ei ollut ihan selvää mitä missäkin kohtaa olisi pitänyt neuloa, aloitus meni muutaman kerran uusiksi ja eri osuuksien pituudet olivat merkitty ohjeeseen melko luovalla tavalla. Jos olisin ollut ensimmäisiä kertoja ohje kädessä en olisi varmasti saanut valmista.

IMG_9567

Malli:Jacques Cousteau
Lanka:Cascade 220
Puikot:4mm

Kummisedälle valmistui pipo, jonka saa taitettua korville. Ohje olikin jo entuudestaan tuttu ja hyväksi havaittu.

Olin jo täysin unohtanut huivin, jonka neuloin syksyllä kummitädelleni tämän pyynnöstä. Huivi valmistui jo lokakuussa, mutta ei koskaan ehtinyt tänne asti.

IMG_9446

Malli:Haruni
Lanka:Drops Alpaca
Puikot:4,5mm

Olen melkein varkain lämmennyt tälle Dropsin pinkille värille. Sitä on hiipinyt salaa lankalaatikkooni ja sitä samaista väriä on nytkin puikoilla.


IMG_9449

Huivin malli oli tuttu aikaisemmasta kerrasta, onnellisesti oli päässyt unohtumaan vaan tämän mallin pingottamisen vaikeus. Siihen vaadittiin pitkää pinnaa ja lähes kaikki talouden nuppineulat. Mutta tulos oli taas sen arvoista. Minusta tuntuu, että samalla mallilla voisi neuloa vielä ainakin yhden huivin.

2 comments:

-maria- said...

Aika mainio malli tuossa huivihupussa! Nättejä ovat muutkin neuleet.

ArualMaria said...

Ooh, näppärä huivihuppu! Tahtoo kans! Ja nätti on myös harunisi.