Thursday, January 6, 2011

Viimeiset

Joulun paketteihin kääriytyi täältä vielä pari villapaitaa, yksi pienempi ja toinen vähän isompi. Pienempi valmistui ihanalle kummipojalle.

IMG_3521

IMG_3518

Malli:Dropsilta
Lanka:Cascade Heritage
Puikot:2,5mm

Ensin vähän epäilin neuleen väriä, Mikko lisäsi epäilyjä huomauttamalla, miten jokainen pieni poika toivoo lahjaksi sinapinkeltaista palmikkoneuletta. Mutta onneksi lopputulos ei näyttänyt yhtään hassummalta, neulemalli ja lanka kohtasivat mainiosti, saajakin näyttää olevan samaa mieltä. On kyllä hyvin todennäköistä, että palmikollinen neule ei ole muutaman vuoden päästä enään yhtä suuri hitti.

Vähän isompana neuleena valmistui siskolle tunika.

IMG_3514

Malli:Still Light
Lanka:Dropsin alpakka
Puikot:3mm

Tämä tunika oli yhdistetty syntymä/joululahja siskolle. Sisko teki lahjomisesta hyvin helppoa, toivomuksia riitti, tarkkoja ja vähän epämääräisiäkin. Malliksi valikoitui kuitenkin tämä tunika ja siitä tuli niin hyvä, että sellainen on tehtävä itsellekin. Tämä oli helppo neuloa ja lopputulos oli simppeli ja toimiva. Erityisesti minua miellytti neuleen taskut ja pääntien malli. Ja saumattomuus on myös pelkkää plussaa. Samaiselta suunnittelijalta löytyisi tosin kasa muitakin neulemalleja, joita tekisi mieli neuloa.

Saattaa tosin olla, että oma vuoro saa vielä hetkisen odottaa, kun pienemmät neuleet kiilaavat jonossa ensimmäiseksi. Veljestäni tuli eilen isä ja sukuun syntyi ihana tyttövauva.

6 comments:

Tiina said...

Nyt loppuu sanat. Molemmat lahjottavat on selkeesti sulle erityisen tärkeitä, saivat meinaan niin upeat lahjat.

Onnea tädille! Joko pian nähdään niitä pienenpieniä neuleita taas? :)

Laura L said...

Olet ollut hirmuisen tehokas lahjojen suhteen! Kauniita neuleita molemmat. :)

ArualMaria said...

Aivan upeita neuleita jälleen kerran. Ihania lahjoja kertakaikkiaan, saajat ovat varmasti onnellisia. :) Olet kyllä melkoinen tehopakkaus!

-maria- said...

Kauniita lahjoja! Sinapinkeltainen palmikkoneule on oikein naseva pikkupojalle, niitä tummansinisiä/-harmaita/-vihreitä vaatteita on kaupat pullollaan, on kiva, että on muutakin väriä!

Onnea myös pikkutytön tädille :)

Maiju said...

Voi miten iloiset kuvat! Ja palmikkopaita on aivan täydellinen.

Usimarjaana said...

Olen ihan sanaton... saisinpa minäkin lahjoja yhtä asiaan panostavalta antajalta! Mieletöntä, olet uskomattoman taitava!