Saturday, December 27, 2008

Lisää lahjoja

Meinasi ihan unohtua Orivedelle matkanneet paketit.

essi 145

Malli:Shetland Triangle
Lanka:Drops Alpaca
Puikot:4,5mm

Kummille lähtenyt huivi muistuttaa erehdyttävästi aikaisempaa Shetland Triangleia jonka tein kesällä. Lanka onkin samaa, mutta koitin millaista jälkeä saa aikaan isommilla puikoilla. Tulos oli ilmavampi ja kevyempi, turhaan olen pelännyt kutoa pitsiä mukamas liian isoilla puikoilla. Kummitädille tein myös settiin kuuluvan pipon, yllätysylläty, Odessan.

odessa

Malli:Odessa
Lanka:Nalle
Puikot:3mm;3,5mm

Näitä on tullut tehtailtua jo paljon. Vielä olisi muutama halukas vielä jäljellä, onneksi malli on helppo ja nopea, eiköhän näitä tule vieläkin tehnyä.

Kummisedälle tein huopatossut uusimmasta Novitasta.

felted slippers

Lankana oli Novitan Huopanen ja kympin puikot. Nämä oli ensimmäiset tossut jotka olen kutonut, aina ennen olen virkannut huopatossukat. Mutta nyt taisi löytyä voittaja, kutomalla näitä oli paljon kivempi tehdä. Novitan ohjeissa hämäsi koot, miesten koko oli jotain 46 luokkaa joten vähän piti soveltaa. 60 asteessa taas huovutin ja väkivalloin venytin muotoonsa. Ja sopivat kuulemma tuli :)

3 comments:

Rajaton said...

siis ei oo totta! näin viimeyönä unta että olit selvittänyt rastat pois ja olit semmonen laiha ja uhkea kuin missi ja kaunis kun mikä :D (ei sillä ettetkö olisi ihan essinäkin kaiunis mutta olit vaan jotenki tosi SIRO) sitten vaan selitit että "selvitin rastat (sulla oli sun blondi muhkero tucca <3) niin tuli vähän muodonmuutosta <3" tms .__. Oli hassu uni. tee mulle tommonen huivi ;__; kaikilla muilla on muttei mulla ;__;

essi said...

meijän pitää lähtee lankaostoksille, voin mä sulle huivin tehdä :)

me eläkeläiset said...

Hienoja käsitöitä ihan kaikki,
ainut mitä toivoisin,
vähän voimakkaampia,
rohkeampia värejä,
mutta ymmärrän olet
luonnonläheinen :)