Wednesday, October 8, 2008

Ikuisuusprojekti vol.1

Vihdoin ja viimein valmista. 164 virkattua isoäidinneliötä, kaikki ommeltuna kasaan.Malli:torkkupeitto isöäidin neliöistä
Lanka:Asa Gjestal Spinneri Janne
Koko:150x200cm

Neliöissä itsessään ei mennyt kuin kolmisen viikkoa tehdä, mutta kaikki se päättely ja yhteenompelu vei voimat ja kiinostuksen kokonaan. Siihen menikin sitten yli puoli vuotta. Tämän urakan jälkeen en enään ikinä kehtaa valittaa jonkun villatakin viimeistelyistä.Peitosta tuli kivan värikäs ja lämmin. Työtä siinä oli mutta kaikki oli sen arvoista. Jos pitäisi nyt lähteä virkkaamaan toista torkkupeittoa niin miettisin kyllä toisenkin kerran. Mutta peiton alle mahtuu hyvin kaksi köllöttelemään tai sitten yksi kissa röhnöttämään sen päälle.

4 comments:

Markka said...

Ihan mieletön!

essi said...

kiitoskiitos :)

Eila said...

Tosi ihana peitto ja kaunis Laminaria, eikös ollutkin kiva neuloa (olen neulonut 2 kpl noita)! Muitakin mukavia töitä näkyyy sinulta valmistuneen!

Anonymous said...

Bob on taas huhkinut! Kivahan toi on, mutta tiedän itse noita neliöitä tehneenä, että työläs on. Mulla tuli peitosta tyyny ;). Reetan kanssa uhotiin, että kun ekat peitot on valmiit niin sit tehdään toiset lahjoiksi, mutta yhden viikonloput noita lappuja virkattuamme annettiin periksi.

/sisko