Wednesday, August 26, 2009

Ääh

Huoh. Omaan kotiimme tuli putkiremontti, me pakkasimme tavaramme ja tulimme vanhemmilleni evakkoon. Marraskuussa viimeistään pitäisi päästä takaisin kotiin. Terveiset täältä Kontulasta siis.

Tässä kohtaa minun piti esitellä uutta valmista villatakkiani.

:(

Äääh. Piti pistää koko yläosa purkaen. Päättelyn jälkeen luonnollisesti. Kaarroke ei onnistunut. Huoh.

Virkattavaa olisi kanssa.

kesken

Peite valmistuu hitaasti ja melko varmasti. Mutta hitaasti. Huokaisu.

Jotain valmista sentään!

mik

Sukat Mikolle. Raidoittuvasta seiskaveikasta, ihan perussukat kotikäyttöön, kokoa 46. Toisen sukan tekeminen alkoi puuduttaa sen verran etten uskaltanut jättää sitä kesken, tiedä koska se olisi lopulta valmistunut.
Ensi kerralla ehkä se takki.



Monday, August 3, 2009

Henley Perfected, osa 2

Pakkohan se on itsellekin joskus jotain neuloa.

Henley Perfected

Malli: Henley Perfected
Lanka:Drops Muskat, väri 35, 474 grammaa
Puikot:3,5mm

Neuloin tätä aikalailla samassa rytmissä Kirsikan paidan kanssa. Kirsikan paidassa tajusin neuloa vartalon yhdessä osassa ja hihat pyörönä, mutta jostain syystä omassani neuloin kaikki osat erikseen. Viimeistelyn hetkinä olin onneksi maalla ja sain pyöräytettyä äidille kunnian ommella saumat ja napit. Kiitos siitä, kahden samanlaisen villatakin ompelu yhtä aikaa on melko puuduttavaa hommaa, loppuvaiheessa kiinnostus ja innostus oli aika nollissa ja koko takki olisikin varmaan vielä palasina ilman äitiä.

Henley Perfected

Onneksi takki valmisui vielä kesän aikana, tulee varmasti vedettyä päälle useamman kerran. Mökillä ollessa käytiin myös kiivasta keskustelua hihojen suuruudesta. Ohjehan on tehty tiheydeltään aivan erilaiselle langalle mitä itse käytin, joten tein hihojen muotoiluun aika suuria muutoksia. Äidin ja siskon mielestä ne olivat aivan liian tiukat ja sisko yritti myös hienovaraisesti omia neuletta itselleen. Vielä jälkeenpäinkin sisko muisti minua sarjakuvalla.



Ei tarvi tunkea eikä veri pakkaannu päähä, omaan käyttöön siis jää :)